Seiskan sauna – viihtyisät saunatilat Hämeenlinnassa

Saunamme lempeissä löylyissä viihtyy isompikin porukka

Kerhoravintola Seiskan alakerran sauna on mitä mainioin saunailtojen pitopaikka. Saunatiloihin mahtuu kerralla 10–40 henkilöä nauttimaan pehmeistä löylyistä ja mukavasta meiningistä. Seiskan asiakaskohtaisesti räätälöitävä "saunapaketti" sisältää aina saunan, pyyhkeet ja halutun tasoisen ruokailun pienempään tai isompaan nälkään. Kun etsit viihtyisää saunaa Hämeenlinnassa, varaa Seiskan sauna!

Varaa sauna ja vietä iloinen ilta porukalla

Saunahinnasto

Mikä olisikaan mukavampaa kuin rentoutua saunan löylyissä parhaalla porukalla? Tilaathan saunan ajoissa - erityisesti viikonloppuisin saunatilat ovat erittäin kysyttyjä! Ota yhteyttä ja varaa Seiskan sauna käyttöösi!

Koko saunaosasto käytettävissäsi

Saunaosastoon on oma sisäänkäyntinsä ravintolan päädystä. Saunaosastossa on tilava eteinen wc- ja naulakkotiloineen, oma keittiötila sekä mahdollisuus edustavaankin ruokailuun 10 hengen holvikabinetissa.

Saunatiloissa on myös erillinen kokous- ja ruokailutila sekä takkanurkkaus. Tilava erillinen pukuhuone mahdollistaa porrastetun saunomisen ja todella tilavaan saunaan mahtuu parikymmentä henkeäkin kerrallaan lauteille.

Saunatiloissa on A-oikeudet ja saunajuomat löytyvät kylmästä. Huomioithan, että omien juomien tuonti ja nauttiminen saunatiloissa on ehdottomasti kielletty.